Dragnea, huiduit la ieșirea de la Parchetul General. Colegii din PSD îl judecă și ei!

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat vineri la Parchetul General, fiind chemat în calitate de martor în dosarul privind intervenţia jandarmilor la protestul “Diasporei” din 10 august din Piaţa Victoriei. La ieșirea acestuia de la audieri, mai mulți protestari l-au huiduit și apostrofat. Dragnea nu a reușit să-și stăpânească nervii, intrând chiar în dialog cu câțiva dintre cei care-l huiduiau. Declarațiile sale au fost sumare, căutând să plece cât mai repede.

"Am fost citat ca martor în legătură cu afirmaţiile despre tentativa de lovitură de stat. Am fost întrebat dacă am elemente în sprijinul afirmaţiilor mele şi le-am prezentat procurorului", a spus Dragnea la ieşirea din Parchet.

În paralel, se pare că aproximativ 20 de organizații județene ale PSD au redactat o scrisoare în care îi solicită lui Liviu Dragnea să facă un pas în spate. Social-democrații argeșeni nu s-ar afla pe această listă. Problemele din partid au fost însă discutate chiar în această seară, la o întâlnire convocată de președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, la Muzeul Golești.