Oraşul Mioveni este gazda Festivalului Naţional de Teatru Ludicus 2018

În luna octombrie începe cea de-a XV-a ediţia a Festivalului Naţional de Teatru, manifestare –concurs la care participă atât tineri viitori actori, cât şi copii pasionaţi de actorie .

Festivalul se desfăşoară în perioada 12-14 octombrie şi este găzduit de oraşul Mioveni. Manifestarea – concurs este structurată pe două secţiuni – gimnaziu şi liceu.

8 trupe de teatru au intrat în competiţia pentru marele premiu al Festivalului de Teatru LUDICUS 2018, din care trei sunt di  judeţul Argeş, mai exact două din Piteşti şi o trupă din Câmpulung Muscel.

Iată care sunt trupele care s-au aliniat la startul competiţiei de teatru – Kidstas din Slatina, Epic şi Ad-Hoc din Piteşti, Keyko din Câmpulung Muscel, Protha din Panciu, Scenart din Buzău, Bastion din Buftea şi Phantasia din Craiova. Evenimentul se desfăşoară în Sala de Spectacole a Centrului Cultural Mioveni,iar intrarea este liberă. Ca urmare, nu uitaţi că în perioada 12- 14 octombrie aveţi ocazia de vedea spectacole de clasă susţinute de copii şi tineri, la Mioveni.