Inconștiență revoltătoare! Construcție care stă să cadă în curtea spitalului, ignorată chiar și după avertismentul Poliției Locale!

Modul execrabil în care se desfășoară actul de management la Spitalul Județean de Urgență Argeș nu mai este un secret pentru nimeni, ba chiar de acolo furându-se peste un milion de euro, anul trecut, până la intervenția "pe fir" a DIICOT. Cu director interimar peste director interimar, instituția administrată de Consiliul Județean a ajuns un pericol pentru pacienți din mai multe motive. Culmea, CJ Argeș este condus de doctorul Dan Manu, dar se pare că acesta este incapabil să rezolve problemele domeniului din care provine, ca să nu mai vorbim de altele...

Vom analiza acum un aspect care a fost adus la cunoștința Consiliului Județean Argeș din februarie (!) de către Poliția Locală Pitești. Este vorba despre un coș de fum de la secția de boli infecțioase a spitalului Județean, de pe bulevardul I.C. Brătianu, din centrul Piteștiului. Coșul, care deservea o stație de pompare, a fost construit în 1973 și a intrat în atenția agenților de la Poliția Locală pentru că era foarte degradat și risca să se prăbușească. Ei bine, de la sesizarea polițiștilor, din februarie, abia acum au catadicsit cei de la Consiliul Județean să propună o hotărâre prin care să caseze stația de pompare și să demoleze coșul. Probabil va mai trece ceva timp până la demolarea efectivă, timp în care coșul s-ar fi putut prăbuși de "n" ori peste pacienți, doctori sau oricare ar fi avut ghinionul să treacă pe lângă el într-un moment nefast.