Topoloveniul, gazdă pentru o delegație germană

În perioada 29 septembrie – 03 octombrie 2018, orașul Topoloveni a primit vizita primarului din Possneck, Germania, care a venit însoțit de directorul școlii de muzică, consilieri locali și reprezentanți ai mediului de afaceri. O parte din vizitatori au mai fost la Topoloveni și în Argeș, participând la câteva festivaluri muzicale, inclusiv la Festivalul Internațional de Muzică Corală ”D.G.Kiriac”.Delegația germană a făcut și câteva vizite la agenți economici importanți ai orașului Topoloveni, după care au mers în sala de ședințe a Primăriei pentru a fi prezentată întreaga echipă a consiliului local, dar și a primăriei Topoloveni.

După întâlnirea din sala mare dintre delegația germană și conducerea primăriei Topoloveni, împreună cu reprezentanții Consiliului Local și angajații administrației locale, s-a trecut la o degustare de bere. Germanii au venit cu un butoi de bere specifică țării din care provin și au oferit câte un pahar celor prezenți.

”Am vrut neapărat să simtă pulsul românesc, deși nu le-am arătat decât cinci la sută din ce puteau vedea, fiind acest timp scurt.”, a declarat primarul Boțârcă.