Lucrări ample de asfaltare la Bradu. Vezi ce străzi s-au asfaltat și care urmează!

Primarul comunei Bradu, Dănuț Stroe, consideră că infrastructura rutieră este o prioritate a administrației sale. Astfel, în această săptămână au fost încheiate lucrările de asfaltare pe strada Prof. Gheorghe Barbu, primarul mulțumindu-le celor din zonă pentru răbdare și înțelegere. De asemenea, au fost finalizate zilele acestea și lucrările de pe strada Morocești, ce au constat în lărgirea strazii, executare canalizare pluviala pe ambele părți și amenajarea trotuarului pe partea dreaptă, urmand ca anul viitor să fie realizat același tip de lucrări în continuare, pe strada Gării.

Strada Școlii și strada Buna Vestire au fost și ele reabilitate, la cea din urmă fiind realizate și lucrări de canalizare pluvială și trotuar pe partea dreaptă. Primarul comunei vorbește și despre alte lucrări care vor fi realizate în perioada imediat următoare.

În perioada următoare va intra în reabilitare completă strada Cetului, probabil cel mai circulat drum comunal din Bradu. (Cel care face legatura cu zona Auchan). În zona respectivă se va realiza și un drum de legatură între strada Cetului și strada Toporașilor, ce va facilita accesul celor din cartierul respectiv. Lucrari vor începe și pe strada Serelor, pentru canalizare pluvială și trotuar.

Cu privire la situația străzilor Gorunului si Liliacului vreau sa ii anunt pe cei din zona ca lucrarile sunt intarziate din cauza procedurilor, documentatiile sunt in proces de verificare inca din 17 septembrie la Agentia Nationala de Achizitii Publice, care ne-a comunicat ca exista intarzieri din cauza nivelului ridicat de proceduri demarate la nivel national; fara avizul ANAP nu putem demara procedurile de achizitie. De asemenea, lucrarile pentru canalizare pluviala si trotuare pe strada Tabacariei si str. Principala( de la Targ la Pasarela DN65B) nu au putut incepe in termenul pe care ni l-am propus din cauza ca procedura initiala a fost anulată. Sperăm să deblocăm cât mai repede situația și să ne apucăm de treabă și în aceste zone”, a anunțat primarul Dănuț Stroe.