Directorul Viorel Badea a învins conducerea Consiliului Județean!

Consiliul Județean Argeș a pierdut acțiunea în instanță formulată de Viorel Badea, după ce a fost demis din funcția de director al Direcției Generale de Evidență a Persoanelor Argeș.

“Prin hotărârea Curții de Apel Alba Iulia nr. 3974/17.10.2018, privind Dosarul nr. 1820/85/2018/a1, instanța a admis recursul declarat de  Badea Viorel-Marian și a dispus suspendarea executării Hotărârii Consiliului Județean Argeș nr.112/12.04.2018, stabilind ca Badea Viorel-Marian să-și reia activitatea în funcția de Director executiv al Direcției Generale de Evidență a Persoanelor Argeș, până la soluționarea definitivă a Dosarului nr.1820/85/2018, aflat pe rolul Tribunalului Sibiu. Având în vedere că decizia este definitivă și executorie, Consiliul Județean Argeș se va conforma celor dispuse de instanța de judecată, așteptând soluția definitivă a Tribunalului Sibiu”, a transmis CJ Argeș

Pierderea procesului este o lovitură grea pentru președintele CJ, Dan Manu. Asta după ce, în august, toți consilierii județeni argeșeni au primit citații la procesul dintre Viorel Badea, fostul șef al Serviciului de Evidență a Populației Argeș și Consiliul Județean- mișcare instrumentată exclusiv de președintele Dan Manu. Astfel, Manu, care l-a înlocuit abuziv pe Badea din funcție, după niște neînțelegeri, ar fi vrut să paseze responsabilitatea către aleșii județeni.